E+MARKET A KISVÁLLALKOZÓK, EGYÉNI VÁLLALKOZÁSOK MARKETING PARTNERE!

  A vidéki  városok belső utcáin, Budapesten társasházak tövében lehúzott redőnnyel, zárt üzletek nem a fogyasztás, a kereslet magas hőfokáról árulkodnak.

 

Piaci fogyasztás, másként több .vevő alig, vagy egyáltalán nem érezhető a kisebb vállalkozások, cégek számára.   Sokan belefáradnak a kiadásokba, az állandó bürokráciába és feladják, külföldre mennek.  

 

Kisvállalkozó (KATA) számára a verseny nehéz, hiszen globális cégek próbálják átvenni mindenhol a vevőket, elirányítani saját termékeikhez, szolgáltatásaikhoz. Erre komoly marketingbüdzsé áll rendelkezésükre!  

A piacon nagy a hullámverés!
A piacon nagy a hullámverés! A nagy pénz a túloldalon van.

  Kis cége nem működik? Eltűntek a vevők a szolgáltatásából? Kínálunk egy ütős megoldást!

 

E+market bartelpartner program (BP+ részleges bartel és bevétel utáni szolid elszámolás negyedévente, vagy havonta) Vegye fel a kapcsolatot velünk!  – E+ Market és Reklám   Fodrászata van eldugott helyen?

 

Könyvelő és nem találják az ügyfelek? Építési szakértő, tervező és nem keresik a megbízók? Ért a kőműves munkához, vagy kengurut tenyészt hazai körülmények között? Beszéljük meg! 

 

 

 Első alkalom a marketing és vállalkozás anamnézis.   Egy konzultáció, majd  áttekintő marketingtérkép felállítása után legyen a szerencse már közös!

 

Bartelpartner program egyéni vállalkozóknak, kisvállalkozóknak! A fohász hasznos, de kevés lesz a bolt, a szakma számára egy apró vállalkozásnál!  

 

 

Önnek egy új  megoldással, kockázatait minimálisra lecsökkentve kínálunk marketinget és kisvállalkozói ismertséget saját szakmai, piaci területén. A marketing apró lépések sorozata, akár havi több tíz munkaóra eredményeként.  

 

 

Kizárólag az első konzultáció után lehet döntéseket hozni a szerződéses szabadság elvei alapján, a többi már a közös siker lehet! (Első konzultáció csak 20.000Ft)  

Közzétéve: Jó start most Önnek! - Jogos plusz most!

Nap, mint nap újra és újra kezdés! Hogyan lehet problémában kevesebb a mai élet! Napi nehéz helyzet? A praxis témák és restart helye oldalunk! Most top tippek, jó otthon és jó ingatlan starting - Önnek a jó partner itt van! Első megbeszélés, viták, problémák, pénz és probléma miatt mindig fontos! Start és restart, de hol és hogyan?! Ha probléma van, a feladat adott most! Jó napot, fontos napi megoldások, komplett tanácsadás és bejelentkezés minden olvasónak! Most itt a lehetőség! Top start vita, per, ügy, hiba miatt, de a gond vége lehet jó! Ajánlott és támogatott oldal!

Design a site like this with WordPress.com
Kezdjük el